Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

MCQS Bioethics & Biosafety MCQs Quizlet bank

MCQS Bioethics & Biosafety MCQs Quizlet bank

1. Intellectual Property Rights (IPR) it is a process which protects the use of information and ideas that are of.

A. Ethical value
B. Commercial value
C. Social value
D. Moral value
E. None of the above

Answer - Click Here:
B

2. Which of the following is (are) included in Geographical Indications of Goods.

A.All of the above
B.Foodstuff
C.Manufactured
D.Handicraft
E. None of the above

Answer - Click Here:
A

3. Which of the following is covered by the term ‘Intellectual Property Rights’?

A.Copyrights
B.Know-how
C.Trade dress
D.All of the above
E. None of the above

Answer - Click Here:
D

4. Which of the following can be patented

A.Machine
B.Process
C.Composition of matter
D.None of the above
E.All of the above

Answer - Click Here:
E

5. What is Trademark?

A. All of the below
B. Is capable of distinguishing the goods or services of one person from those of others
C. May includes shapes of goods or combination of colours
D. Is represented graphically
E. None of the above

Answer - Click Here:
A

6. Which of the following is the Symbol of Maharaja of Air India is

A. Copyright
B. Patent
C. Trademark
D. All of the above
E. None of the above

Answer - Click Here:
C

7. In the design which of the following design is not included?

A. Features of shape
B. Mode or principle of construction
C. A composition of lines or colours
D. All of the above
E. None of the above

Answer - Click Here:
C

8. Which agreement is enforceable by law?

A. Valid agreement
B. Void agreement
C. Illegal agreement
D. Unenforceable agreement
E. None of the above

Answer - Click Here:
A

Fazal Rehman Shamil Click Here to Know More
Instructor, Researcher, Blogger, SEO Expert, Poet and Publisher of International Journal Of Software, Technology & Science ISSN : 2616 - 5325
Dear Professors and Resarchers!You are welome to Cite these tutorials in your research or slides etc. Please don't forget to mention the reference of website. Copy Paste of text is strcitly forbidden. Images can be reuse because images are protected with watermark.