Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Software Project Management Multiple Choice Questions

Software Project Management Multiple Choice Questions

1. What limits the options of the project team?
A. Constraints
B. Assumptions
C. Technology
E. Deliverables

Answer - Click Here:
A

2. The work breakdown that covers the acquisition of a specific defense material item and is related to contractual effort, is called______
A. Contract WBS
B. Contract Program WBS
C. Program WBS
D. None of these

Answer - Click Here:
C

3. Work Breakdown Structure how many types…
A. Three
B. Two
C. Four
D. None of these

Answer - Click Here:
B

4. Requirements Management is Important? because of the changes…
A. in technology
B. to the environment
C. in customer’s expectations
D. in all of the mentioned.
E. none of these

Answer - Click Here:
B

5. The following costs are not part of the total effort cost______
A. Costs of lunch time food
B. Costs of providing heating
C. Costs of networking
D. Costs of support

Answer - Click Here:
A

6. Which of the following is related to the overall functionality of the delivered software?
A. Product-related metrics
B. Function-related metrics
C. Size-related metrics
D. None of the mentioned

Answer - Click Here:
B

7. Whenever evaluating current problems and desired information the analyst begins to..
A. Model
B. Synthesize solutions
C. Specification
D. None of these

Answer - Click Here:
B

8. What is the research-oriented software development_________
A. Product-related problems
B. Process-related problems
C. People-related problems
D. Technology-related problems

Answer - Click Here:
A

9. What type of reviews conducted at each of this phases_____
A. Analysis
B. Design
C. Coding
D. All of given
E. None of these

Answer - Click Here:
D

10. Technical kernel of software engineering__________
A. Testing
B. Requirement Analysis
C. Design
D. Implementation

Answer - Click Here:
C

Fazal Rehman Shamil Click Here to Know More
Instructor, Researcher, Blogger, SEO Expert, Poet and Publisher of International Journal Of Software, Technology & Science ISSN : 2616 - 5325
Dear Professors and Resarchers!You are welome to Cite these tutorials in your research or slides etc. Please don't forget to mention the reference of website. Copy Paste of text is strcitly forbidden. Images can be reuse because images are protected with watermark.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *