Mobile android applications MCQs

Mobile android applications MCQs

1. Android applications signed at the time _____.

A. before installed
B. After installed
C. Both A and B
D. None of these

Answer - Click Here:
A

2. In android application Which file holds to use the internet_____.

A. create file
B. Manifest file
C. system file
D. None of these

Answer - Click Here:
B

3. Specifies the layout of android screen use_____file.

A. R
B. manifest
C. layout
D. None of these

Answer - Click Here:
C

4. ______ contains the R.java file.

A. src
B. gen
C. Both A and B
D. NOne of these

Answer - Click Here:
B

5. In memory, Activity doesn’t exist That is____state.

A. initial
B. running
C. starting
D. All of these

Answer - Click Here:
C

6. Src folder contain____files

A. Java source code
B. XML
C. manifest
D. None of these

Answer - Click Here:
A

7. user interface use for______

A. xml
B. java
C. c++
D. Both A and B

Answer - Click Here:
D

8.which class store additional information?

A. Bundle
B. Data store
C. Extra
D. None of these

Answer - Click Here:
A

9. In Status data a _____use in the android system.

A. content provider
B. intents
C. network
D. None of these

Answer - Click Here:
A

10._____method is used to close an activity

A. Finish
B. Stop
C. Close
D. None of these

Answer - Click Here:
A