GENERAL KNOWLEDGE MULTIPLE CHOICE

GENERAL KNOWLEDGE MULTIPLE CHOICE

1. Who Won the FIFA World Cup in 2018?
A. India
B. Argentina
C. Croatia
D. France

Answer - Click Here:
D

2. The Panama Canal in Panama that connects?
A. The Atlantic Ocean and the Pacific Ocean
B. The Atlantic Ocean and the Arctic
C. The Arctic Ocean and the Antarctic Ocean
D. B and C

Answer - Click Here:
A

3. Sultan Ahmed Mosque in Istanbul is popularly known as the …?
(a) Green Mosque
(b) Red Mosque
(c) Blue Mosque
(d) Faisal Mosque

Answer - Click Here:
C

4. SUPARCO stands for_____?
A. Space and Upper Atmosphere Research Commission
B. Space and Upper Atmosphere Research Company
C. Super and Upper Atmosphere Research Corporation
D. Space and Upper Atmosphere Research Contents

Answer - Click Here:
A

5. Where is Engadin Valley?
A. Egypt
B. Switzerland
C. Turkey
D. None of these

Answer - Click Here:
B

6. The South Pole of the Earth is located in?
A. Norway
B. Pacific Ocean
C. Arctic Ocean
D. Antarctica

Answer - Click Here:
D

7. A country that Constructed the world longest sea bridge?
A. USA
B. Germany
C. China
D. France

Answer - Click Here:
C

8. Lake Lucerne that has complicated shape with several sharp bends and four arms is located in?
A. Egypt
B. Switzerland
C. Portugal
D. Turkey

Answer - Click Here:
B

9. The North Pole of the Earth is located in …?
A. Norway
B. Antarctica
C. Arctic Ocean
D. Pacific Ocean

Answer - Click Here:
C

10. The “Communist Manifesto” was first published in?
A. German
B. French
C. English
D. None of these

Answer - Click Here:
A