Black Box Testing Solved MCQs questions answers

By: Prof. Fazal Rehman Shamil

Let us see the important Black Box Testing Solved MCQs questions answers.

1. What is testing?
A. Finding broken code
B. Evaluating deliverable to find errors
C. A stage of all projects
D. None of the mentioned
Answer: b

2. What is Cyclomatic complexity?
A. Black box testing
B. White-box testing
C. Yellow box testing
D. Green box testing
Answer: b

3. Which chart Lower and upper limits are present in?
A. Run chart
B. Bar chart
C. Control chart
D. None of the mentioned
Answer: a

4. Which methodology Maintenance testing is performed using?
A. Retesting
B. Sanity testing
C. Breadth test and depth test
D. Confirmation testing
Answer: c

5. White Box Techniques are also classified as
A. Design based testing
B. Structural testing
C. Error guessing technique
D. None of the mentioned
Answer: b

6. Exhaustive testing is
A. Always possible
B. Practically possible
C. Impractical but possible
D. Impractical and impossible
Answer: c

7. What is the White box technique?
A. Statement Testing
B. Decision Testing
C. Condition Coverage
D. All of the mentioned
Answer: d

8. What are the various Testing Levels?
A. Unit Testing
B. System Testing
C. Integration Testing
D. All of the mentioned
Answer: d

9. Analysis of Boundary value belong to?
A. White Box Testing
B. Black Box Testing
C. White Box & Black Box Testing
D. None of the mentioned
Answer: b

10. Alpha testing is done at
A. Developer’s end
B. User’s end
C. Developer’s & User’s end
D. None of the mentioned

Prof. Fazal Rehman Shamil
Latest posts by Prof. Fazal Rehman Shamil (see all)

Buy Premium Courses om UDEMY

Programming Category (English)728x90