MCQs of Integral Equations

Last modified on June 14th, 2019 Download This Tutorial in PDF

MCQs of Integral Equations

Let’s begin with some most asked important MCs of Integral Equations.

1. There is a continuous curve which does not have a point of self-intersection it is said as?
A. Integral curve
B. Multiple curves
C. Simple curve
D. None of these

Answer - Click Here:
C

2. The simple curve is also called?
A. Jordan curve
B. Integral curve
C. Multiple curves
D. All of these

Answer - Click Here:
A

3. Wronskian stands for?
A. differentiation
B. determinant
C. integration
D. difference

Answer - Click Here:
B

4. Operational calculus is called as?
A. logical analysis
B. integration
C. operational analysis
D. operational amplification

Answer - Click Here:
C

5. There is a wrong skin in a set of solution and it represents?
A. combinations
B. integrations
C. superposition
D. linear independence

Answer - Click Here:
D

6. There is a mass in the mechanical system and it is analogs to the electrical system?
A. capacitance
B. reciprocal of capacitance
C. inductance
D. resistance

Answer - Click Here:
C

7. There is an integral curve along a simple closed curve is said to be?
A. Contour Integral
B. Multiple Integral
C. Jordan Integral
D. None of these

Answer - Click Here:
A

8. There is a region which is not simply connected simply is called?
Jordan connected
Connected curve
Multi-connected
Multiple curves

Answer - Click Here:
C

9. If there is a principal part contains an infinite number of non zero terms then it is known as?
A. Removable Singularity
B. Essential Singularity
C. Isolated Singularity
D. Pole

Answer - Click Here:
B

10. It is a technique in particular differential equations are transformed into algebraic problems is called?
A. integral
B. static calculus
C. operational calculus
D. dynamic calculus

Answer - Click Here:
C

Subscribe for Friendship

Prof. Fazal Rehman Shamil
Latest posts by Prof. Fazal Rehman Shamil (see all)