MCQs of Chaos Geometry

MCQs of Chaos Geometry

Let’s begin with some most important MCs of Chaos Geometry.

1. By two given lines how many straight lines can be drawn?
A. Three
B. Two
C. Only one
D. None of these

Answer - Click Here:
C

2. How are many numbers of lines required to make a closed figure?
A. Three
B. Five
C. Six
D. None of these

Answer - Click Here:
A

3. In one point how many lines can pass?
A. four
B. one
C. three
D. two

Answer - Click Here:
B

4. How many dimensions are in solid?
A. four
B. five
C. two
D. three

Answer - Click Here:
D

5. A point that lies on the x-axis?
A. (2, 0)
B. (3, 2)
C. (-3, 2)
D. All of these

Answer - Click Here:
A

6. A point that lies on the y-axis?
A. (1, 3)
B. (0, 3)
C. (5, 2)
D. (-2,-3)

Answer - Click Here:
B

7.  A point that lies in the IV quadrant?
A. (-2, 3)
B. (-3,-4)
C. (2,-4)
D. (0, 1)

Answer - Click Here:
C

8. A point that lies above the x-axis?
A. (0,-3)
B. (2, 0)
C. (-1,-5)
D. (-1, 2)

Answer - Click Here:
D

9. A point that lies to the right of the y-axis?
A. (-3,-2)
B. (3, 5)
C. (-2,-1)
D. (0, 3)

Answer - Click Here:
B

10. A line that is parallel to y=x-2?
A. y=3x+1
B. 2y=x+7
C. 2y=2x-6
D. y=2x+1

Answer - Click Here:
C

You can also know the following topics

Questions about chaos | chaos theory | chaotic function | chaos in nature | chaos theory equation | order in chaos | chaos theory biology | chaos theory equations.

Prof. Fazal Rehman Shamil
Latest posts by Prof. Fazal Rehman Shamil (see all)

    Buy advertisement space on T4Tutorials

    For more details email [email protected]