Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Bio chemical Engineering MCQs

Biochemical engineering MCQs

1. the sterilization method depends on on____.

A. volume and feed rate
B. nature of additive
C. both A and B
D. None of these

Answer - Click Here:
C

2. Conventional tertiary treatment is used in______.

A. chemical coagulation and flocculation
B. sedimentation
C. fertilization
D. none of these

Answer - Click Here:
A

3. Sterilization can be formed by_____.

A. radiation
B. heat
C. cnemical
D. all of these

Answer - Click Here:
A

4. Conventional adsorption is a_____process

A. reversible
B. irreversible
C. fertilization
D. none of these

Answer - Click Here:
A

5. ________are commonly used in a filter?

A. Sand
B. Charcoal
C. Both A and B
D. None of these

Answer - Click Here:
C

6. Anabolism and Catholicism are types of_______.

A. metabolism
B. chain
C. chemical
D. None of these

Answer - Click Here:
C

7. length of dark period for cocklebur is_____

A. 10-11
B. 10-14
C. 18-19
D. None of these

Answer - Click Here:
A

8._____are used in made of tobacco pipe.

A. keal
B. pyrus patia
C. wood
D. None of these

Answer - Click Here:
B

9. _______ is composed of wood.

A. duodenum
B. fluid
C. ileum
D. All of these

Answer - Click Here:
D