Ontology Engineering Multiple Choice Questions

Ontology Engineering Multiple Choice Questions

1. What is the relationship between vocabulary to represent different concepts is classified into_____________:
A. glossary
B. thesaurus
C. dictionary
D. all of above
E. none of these

Answer - Click Here:
D

2. Web is classified into _____________ when Web project which allows exchange of information among different computers.
A. segregate web
B. semantic web
C. aggregate web
D. conceptual web

Answer - Click Here:
B

3. What is the Best online ontologies repository is known as  ________
A. Dwoogle
B. Google
C. Swoogle
D. Owoogle

Answer - Click Here:
C

4. DLP is stand for…
A. intersection of OWL and Horn logic
B. intersection of OWL and RDF
C. Union of OWL and Horn logic
D. union of OWL and RDF

Answer - Click Here:
A

5. What happened In OWL ontology development, maximum number of restriction for an object can be achieved by…
A. owl:minCardinality
B. owl:maxCardinality
C. owl: Cardinality
D. owl: Restriction

Answer - Click Here:
C

6. Which one the following is correct for Acronym XQuery:
A. Extended Query
B. XML Query Language
C. Extended Query Language
D. XML Query

Answer - Click Here:
B

7. Owl have how many sub language_____
A. six
B. two
C. three
D. five

Answer - Click Here:
C

8. What is the approach to handle ontology mapping based on techniques that exploit statistical association is called
A. Statistical Methods
B. Structural Methods
C. Logical Methods
D. Linguistic methods

Answer - Click Here:
A

9. Which optional reference to external structure document and XML declaration is part of?
A. tags
B. epiloge
C. prolog
D. lements

Answer - Click Here:
C

10. Which of the Vertical product is a problem of?
A. Openacademia
B. Elsevier
C. E-Learning
D. Bibster

Answer - Click Here:
B

11. During the SPARQL, where statement enforces the________
A. join
B. injection
C. choice
D. constraints

Answer - Click Here:
D

12. What is the function of the Acronym of W3C?
A. Web Consortium
B. Wild Wide Web Consortium
C. Internet Consortium
D. World Wide Web Consortium

Answer - Click Here:
D