Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

MOOT cases law playing solves MCQs with answer

MOOT cases law playing solves MCQs with Answers

1. one of the following Acceptance of proposal should be unconditional and??

A. Uncompleted
B. Legal
C. Complete
D. Illegal
E. None of these

Answer - Click Here:
C

2. _____ parties are there in a contract of guarantee.

A. 3
B. 7
C. 2
D. None of these

Answer - Click Here:
A

3. one of the following is not contract?

A. Insurance
B. Promise
C. Agreement
D. Acceptance
E. None of these

Answer - Click Here:
C

4. Which of the following is eligible to become director of a company?

A. Minor
B. Un-discharged insolvent
C. Person representing a creditor
D. Both A and B
E. None of these

Answer - Click Here:
C

5. _____is used that where implementation of agreement.

A. Proposal
B. Parties
C. Law
D. Advocates
E. None of these

Answer - Click Here:
C

6. ____meeting is a Extra-ordinary general meeting of a company.

A. Statutory meeting
B. Annual general meeting
C. Plenary meeting
D. None of these

Answer - Click Here:
A

7. which is not a fraud where the opposite_____?

A. Consent
B. legally
C. Deceive
D. Defeat
E. None of these

Answer - Click Here:
C

8. In which year Companies Act repealed by the Companies Ordinance?

A. 1933
B. 1934
C. 1946
D. None of these

Answer - Click Here:
A

9. consideration is illegal such agreement is_____

A. Improper
B. Proper
C. void
D. Voidable

Answer - Click Here:
C

10. one of the following is assent of arbitrator ______ ?

A. Necessary
B. Not required
C. Optional
D. None of these

Answer - Click Here:
C

11. one of the following damage not resulted from the straight injury?

A Specific damage
B. Remote damage
C. Complete damage
D. Direct damage
E. None of these

Answer - Click Here:
B

12. ____is the Nature of misconduct justifying removal of arbitrator.

A. Procedural
B. Moral
C. Legal
D. Both A and B
D. None of these

Answer - Click Here:
C