Autocad Questions Answers for Jobs Test

Autocad Questions Answers for Jobs Test

Let us see the Autocad Questions Answers for Jobs Test.

51. What setting gradient allows us to fill an open part ____?

A. Gap
B. Transparency
C. Tolerance
D. Open
E. None of these

Answer - Click Here:
C

52. What are the various options from left to right and the different direction_____?

A. Choose a different category of objects
B. Select objects according to their position
C. select objects according to their color
D. No difference
E. None of these

Answer - Click Here:
B

53. What time are 270 degrees according to the conventional time?

A. 6 exactly
B. 12 exactly
C. 9 exactly
D. All include
E. None of these

Answer - Click Here:
A

54.From the following Which is corresponded to the zoom mouse wheel?

A. scale
B. pan & scan
C. extents / all
D. Zoom in / zoom out
E. None of these

Answer - Click Here:
D

55. What command pass us to select objects based on some status_____?

A. Properties
B. Pselect
C. Qselect
D. Attributes
E. None of these

Answer - Click Here:
C

56. How to create a random line with an angle of 40 degrees to the x axis _____

A. will write 0 <40
B. will write 2 <40
C. will write 4 <40
D. will write 3<40
E. None of these

Answer - Click Here:
D

57. Which is the file extensions cannot open the AutoCAD _____?

A. dwg
B. dot
C. dxf
D. dws
E. None of these

Answer - Click Here:
B

58. A surveyor with a headband to measure the dimensions of a site, he makes measurements by _____?

A. Related Cartesian coordinates
B. No one method
C. Absolute polar coordinates
D. None of the above
E. None of these

Answer - Click Here:
B

59. What is the command used for Plagiostomi angle _____?

A. Fillet
B. Chamfer
C. Offset
D. Mirror
E. None of these

Answer - Click Here:
B

60. When should I use the Block Editor ____?
A. To write text block
B. To fix dynamic block
C. To fix outer block
D. To store it in another version of AutoCAD
E. None of these

Answer - Click Here:
B

61. If the method that stores will be opened in AutoCAD 2006 then you must save it in

A. AutoCAD 2006 dwg
B. AutoCAD 2004 dwg
C. AutoCAD 2007 dwg
D. None of the above
E. None of these

Answer - Click Here:
B

62. Print scale 1:50 means that ____?

A. The draft is 50 times less expensive than the original
B. A measure corresponds to 50 cm
C. A 3 cm corresponds to half a meter
D. None of the above
E. None of these

Answer - Click Here:
C

63. What do the letters UCS ____?

A. Uniform Calculator System
B. United CAD System
C. Universal Coordinate System
D. Universal CAD Settings
E. None of these

Answer - Click Here:
C

64. Indicate one of the best options from the following. What is the difference of two regular 8-gonon, which is one inscribed and another circumscribed circle

A. No difference
B. different side length
C. different opening angles
D. different crowd sides
E. None of these

Answer - Click Here:
B

65. If during the CCW measurement output gives an angle 135 degrees, the similar CW angle measured is ___?

A. 225 degrees
B. -135 degrees
C. 135 degrees
D. -225 degrees
E. None of these

Answer - Click Here:
C

66. What does associative hatch ____?

A. Relates to the other hatch plan
B. Monitors the changes in shape that fills
C. Both of the above
D. None of the above
E. None of these

Answer - Click Here:
B

67.From the following which is the best option. what is the difference between command Plot and Print

A. plot command prints only big plans
B. No difference
C. The plot command for CNC (CAM)
D. print command can print up to A3 size paper
E. None of these

Answer - Click Here:
B

68. If you change the scale list a project that I have to initialize from 1:50 1:10 then _____?

A. You will have to start over
B. You should not raise the objects already exist (scale) by 5
C. should be converted into new items that will add based on the new scale
D. You will not need to change anything in hitherto methodology
E. None of these

Answer - Click Here:
C

  1. Autocad MCQs – SET 1
  2. Autocad MCQs – SET 2
  3. Autocad MCQs – SET 3
  4. Autocad MCQs – SET 4

Subscribe for Friendship

Latest posts by Prof. Fazal Rehman Shamil (see all)